The Edtech Way

Al voor de start van haar zwangerschapsverlof nam Kim contact met me op, ze wilde na haar verlof direct aan de slag met “The Edtech Way”, en was op zoek naar een passende huisstijl waarmee ze professioneel voor de dag kon komen. Kim is een expert op het gebied van Google Workspace for Education en Chromebooks, maar heeft ook talent voor projectmanagement en organisatie op het gebied van educatie en technologie.

Ik maakte voor haar een strak maar vrolijk typografisch logo wat bij Kim en haar onderneming past, met aanvullend wat grafische elementen en iconen. Dit in combinatie met de typografie en het kleurenpalet maakt haar huisstijl compleet. Ook leuk – er werd weer eens wat gedrukt, visitekaartjes! Ik merk dat veel van mijn klanten geen behoefte meer hebben aan een gedrukt visitekaartje, maar voor een bedrijf wat zich onder andere presenteert op een onderwijsbeurs is een fysiek kaartje of andere give-away onmisbaar.

Kim: “Het resultaat past bij wat ik met mijn bedrijf wil uitstralen. Ik word er blij van. De brandguide heeft een fijne en duidelijke structuur en zorgt ervoor dat de huisstijl praktisch toepasbaar is”