DOORTJE VINTAGE

‘Vintage secrets – How to wear vintage’ is een serie illustraties die ik maakte voor Doortje Vintage, een online en fysieke winkel met vintage kleding in Eindhoven. De illustraties laten zien hoe je vintage kleding op verschillende manieren kunt dragen. Je ziet hoe je de kleding kunt combineren met nieuwe of andere vintage kledingstukken en er worden stylingtips gegeven.

www.doortje-vintage.com

 

          

          

 

          

 

          

 

EXPOSITIE ‘Aan de Bak’

Na het afstuderen van de academie heb ik samen met mijn ex-klasgenoten deel uitgemaakt van een serie exposities. ‘Aan de bak’ was er 1 van. Bij deze expositie lieten we de vele toepassingen van ‘illustratief ontwerp’ zien. Deze serie was mijn bijdrage aan de expositie. Naast de illustraties heb ik het ‘doortje-karakter’ gebruikt als kledinghanger voor de vintage kledingstukken van Doortje.

    

Zie ook: www.doortje-vintage.com